تو شرایط الان، ما به‌ جای کمبود منابع اطلاع رسانی با انفجار اطلاعات روبرویم، واسه همین مشکل الان ندونستن منابع و اطلاع‌رسانی نیست؛ مشکلمون سردرگمی در انتخابه، مصداق بارز <میون اینهمه خوشگل کی رو انتخاب کنم> شدیم. D:

با این اوصاف به دو دلیل از این به بعد می‌خوام هرازگاهی راجع به زبان انگلیسی بنویسم. یک اینکه مسیر خودم رو می‌خوام مکتوب کنم که هم به ذهنم نظم میده، هم بعدا می‌تونم راحتتر این مسیر رو برای گرفتن تصمیم‌های بهتر بازبینی کنم. دو هم اینکه، ممکنه برای یه سری افراد که شرایطشون مثل خودم هست مفید باشه و بتونیم با هم تو این زمینه تبادل نظر کنیم. من می‌خوام

IELTS امتحان بدم، پس حول و هوش صحبت‌هام هم راجع به زبان عمومی و این آزمون خواهد بود. در واقع هر چی که تجربه‌اش رو دارم. سطح زبانم متوسطه و دلیل پائین بودنش هم بخاطر وقفه‌های طولانیه که تو برنامه زبان خوندنم انداختم. نکته خوب ماجرا این بود که تو 9 ماه گذشته با وجود مشغله‌های زیادی که داشتم کلاس رفتنم رو ترک نکردم، نکته منفی هم اینه که زیاد منسجم نبود تا باعث پیشرفت قابل توجه بشه. الان هم برنامه‌ام کلاس رفتن و خودآموز خوندنه.

اصلا چرا می‌خوام زبان انگلیسی بخونم؟ چون برای پیش بردن برنامه‌هام نیاز به مدرک آزمون زبان دارم. با چون کلاس داره و باعث میشه خیلی خفن جلوه کنم و . سعی کردم هیچ‌وقت خودم رو زجر ندم.

توصیه شده که اوایل برای شروع یک زبان جدید از کلاس‌های عمومی استفاده کنیم، بیراه هم نمیگن. آدم باید اول الفبا رو یاد بگیره تا بعدش بتونه کتاب بخونه. با اونایی هم که زودتر از موعد با یه اشاره الفبا رو بلد میشن کار نداریم، اونا داده پرتن و ما جز اکثریت نمودار زنگوله‌ای. بیاین راجع به خودمون صحبت کنیم.

خب حالا نکته اینکه زبان عمومی آدم خوب بشه یه بحثه، آزمون IELTS و

TOEFL بده و نمره‌ای که می‌خواد بیاره یه بحث دیگه‌ست. زبان عمومی به بهبود Vocabulary، Grammar و Pronunciation می‌پردازه اما آزمون IELTS از 4 مهارت Reading، Writing، Listening و Speaking تشکیل شده و این مهارت‌ها اگه سطح زبان عمومی آدم خوب باشه میشه توی 4-5 ماه اون تسلط لازم بهش رو پیدا کرد. پس به صورت خلاصه ما اول باید روی زبان عمومی‌ تمرکز کنیم و دلیلی نداره همون به بسم الله بریم سر وقت تکنیک‌ها برای جواب دادن به سوال‌های IELTS. اینجوری با راه اشتباهی که میریم فقط باعث سرخوردگی خودمون میشیم.

چه موسسه‌ای بریم؟ ماشالا الان به تعداد موهای سر آدم موسسه ریخته، چه زبان عمومی، چه موسسه‌های که آزمون آزمایشی (ماک) و آزمون اصلی رو برگزار می‌کنند. پارسال مهر، موسسه

آفرینش (برگزار کننده آزمون‌های IELTS) برای زبان عمومی،

جهاد دانشگاهی و یه موسسه دیگه که اسمش یادم نمیاد رو بهم پیشنهاد داد که من به‌خاطر نزدیکی جهاد دانشگاهی رو رفتم که در مجموع بد هم نبود. اما اینکه دقیقا بگردیم ببینم چه موسسه‌ای بهتره، شاید حداقل برای زبان عمومی چندان مهم هم نباشه. به نظرم یکی از نزدیک‌ترین موسسه‌ها رو آدم انتخاب کنه و در کنارش خودش خودآموز بخونه کافیه، پر واضحه که با اکتفا کردن به کلاس به هیچ‌جا نمی‌رسه آدم.
من الان سطح زبانم متوسطه و می‌تونم  آفرینش،

ایرسافام و جاهای دیگه کلاس برم اما بازم بخاطر بعد مسافت احتمالا از مهر بازم همون جهاد دانشگاهی انقلاب رو برم و فقط زمانی که می‌خوام رو آزمون تمرکز کنم یکی از اون موسسه‌ها رو برم.

به نظرم پست‌های کوتاه کوتاه با سرفصل‌های مشخص بهتر از پست‌های طولانی هست، واسه همین صحبت راجع به منابع، اپلیکیشن‌ها و . بمونه برای پست‌های بعدی بهتره.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها